Overig materiaal

Overig materiaal
Bent u naast materialen voor vlotten bouwen op zoek naar meer leuke activiteiten? Maak de invulling van jullie sportdag of bedrijfsfeest compleet met bijvoorbeeld een mobiele klimwand van ruim 6 meter hoog. Of laat de deelnemers samenwerken met diverse samenwerkingsopdrachten. Door zelf de complete organisatie in handen te houden kunt u uw budget zo optimaal als mogelijk benutten.

Al onze materialen zijn in goede staat en worden met zorg onderhouden. U mag er dus vanuit gaan dat wanneer u iets bij ons huurt jullie daar met een goed gevoel op terugkijken.
_______________________________________________________________________________________________
 

Whack a Mole huren

Whack a Mole, het grappigste luchtkussen van dit moment. Het Mollenspel staat garant voor heel veel lol en plezier! Het speelveld bestaat uit 7 holletjes waarin een deelnemer positie inneemt als mol. In het midden van het kussen staat de mollenvanger die met een grote opblaasbare hamer zijn ballen verdedigt. Aan de mollen de taak om juist deze ballen te bemachtigen. En met het risico op een klap van de hamer stel je dat moment het liefst zo lang mogelijk uit.

Misschien nog wel het lastigste aan de activiteit is het verdelen van de rollen, er is er namelijk eentje favoriet. Volgens ons overduidelijk welke dat is. Whack a Mole is een laagdrempelige activiteit die het goed doet op een dorpsfeest, familiedag van de sportvereniging, op het bedrijfsfeest of als afsluiter van de zeskamp.

Mollenspel Whack A Mole voorproefje


Afmetingen doorsnede 4,3 x hoogte 1,8 meter
Geschikt voor 7 personen tegelijk

Prijs: € 130,- per dag (incl. BTW)
Inclusief: blower, 1 x opblaasbare hamer, transporttas, haringen, grondzeil, 1 x zak ballen, handleiding en opzetschema
Exclusief: eventuele aanhanger (€ 30,- per dag) + stroomhaspel 25 meter (€ 4,- per dag)

Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer + € 15,- startkosten.
Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen in IJsselmuiden.

Wilt u Whack a Mole huren of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!

GPS ontvangers

Wilt u ervaren hoe het is om met een GPS te wandelen? Huur er dan eerst één alvorens u er zelf één aan gaat schaffen. Of wilt u op een voordelige manier een wandeltocht of fietstocht organiseren voor school of de buurtdag? Desgewenst zetten wij de route voor u uit en leveren wij GPShouders voor op de fiets en een basisinstructie.

Prijs: € 10,00 per GPS (incl. BTW)
Inclusief: GPS
Exclusief: 2 batterijen per GPS

Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer + € 15,- startkosten.
Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen.

Wilt u een GPS huren of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Materialen Boogschieten

Als organisator van een evenement of activiteitendag kunt u bij ons ook materialen voor boogschieten huren. Indien u niet bekend bent met boogschieten dient u ook een instructeur van ons in te huren die u de juiste techniek kan aanleren en de veiligheid kan waarborgen. In totaal kunnen wij u acht handboogbanen leveren.

Een handboogbaan bestaat uit de volgende materialen:
Opvangnet voor pijlen, doelpak, standaard voor doelpak, blazoen, rechter- en linkerboog, pijlenstandaard, pijlen, palen om net op te spannen.

Prijs: € 35,00 per baan (incl. BTW)
Inclusief: materialen
Instructeur: € 35,- per uur, met een minimum van 4 uur (incl. BTW)

Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer + € 15,- startkosten.
Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen.

Wilt u onze boogschiet materialen huren of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.
 

Waterfiets huren

Een geweldige activiteit voor jong en oud is het waterfietsen. Je kunt ontspannen bewegen terwijl je geniet van de prachtige natuur of omgeving. En als je flink doortrapt heb je meteen de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid beweging gehad. De waterfietsen zijn geschikt voor 4 kinderen tegelijk, of 2 volwassenen en 2 kinderen. Hebben jullie een schoolkamp of weekend met de vereniging? Dan is de waterfiets een leuke aanvulling in het programma.

De waterfietsen passen makkelijk op elkaar in 1 aanhanger of grote bestelbus. Heeft u zelf geen aanhanger beschikbaar dan kunt u deze bij ons huren.

De waterfietsen zijn alleen per twee te huur

Prijs: eerste dag € 60,00 per waterfiets, daarop volgende dagen € 40,- per dag (incl. BTW)
Inclusief: 2 waterfietsen
Exclusief: aanhanger en eventuele zwemvesten

Zwemvesten: € 2,50 per stuk
Aanhanger: € 20,- per dag
Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer + € 15,- startkosten.
Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen.

Wilt u onze waterfietsen huren of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Materiaal teambuilding

Bent u een teambuildingsdag voor uw eigen organisatie of vereniging aan het organiseren? Dan mogen de volgende samenwerkingsopdrachten zeker niet ontbreken: Mega Tangram, 3D-puzzel, het web, de oversteek, geblinddoekt vierkant leggen, cijferloop. Voor al deze opdrachten kunt u bij ons terecht voor de benodigde materialen.

Bovengenoemde opdrachten zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij ook een programma voor u op papier zetten met daarbij een planning. Na het leveren van het materiaal kunt u vervolgens zelf het programma uitvoeren.

Prijs: € 30,00 per samenwerkingsopdracht (incl. BTW)
Inclusief: materialen

Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer + € 15,- startkosten.
Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen.

Wilt u onze teambuilding materialen huren of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.
 

Mobiele Klimwand Huren

Onze mobiele klimwand van ruim 6 meter hoog is een schitterende blikvanger voor een open dag, een dorpsfeest of activiteitendag.

De klimwand is voorzien van macro-sculpturen waarmee de wand lijkt op een echte rotswand. Middels 2 verschillende klimroutes, die bestaan uit klimgrepen, klim je als deelnemer gezekerd en wel naar boven. En als je dan toch boven bent; geniet dan even van het uitzicht maar vergeet vooral niet te bellen!

Voor het zekeren van de deelnemers maken we gebruik van de Gri-Gri, een bekend zekeringsysteem binnen de wereld van de klimsport. Dit betekent middels een touw door een instructeur wordt gezekerd. Alleen op deze manier zal de klimmer de echte klimbeleving ervaren en kan indien nodig de kleinste klimmer wat op weg geholpen worden.

De klimwand is door zijn compacte constructie makkelijk inzetbaar, zowel binnen als buiten. U bent daardoor heel flexibel als u uw evenementenlocatie uit gaat zoeken.

Voor het huren van onze mobiele klimwand hanteren we de volgende prijzen:
Minimum van 4 uur, incl. 1 instructeur, op- en afbouwen: € 460,- (incl. BTW)
Materialen inbegrepen: 1 instructeur, klimgordels, klimtouwen en toebehoren.
Bezorgkosten: € 0,40 per kilometer

De klimwand is in het geval van kinderen met 2 personen tegelijk te beklimmen, bij volwassenen raden wij 1 persoon per keer aan. Indien u met 2 personen tegelijk wenst te klimmen zal er ook een extra instructeur ingezet worden. We maken hiervoor graag een passende aanbieding.

Wilt u de klimwand huren voor langere tijd of zonder instructeurs?
Neem gerust contact met ons op of vraag hier vrijblijvend uw offerte aan! Binnen 2 werkdagen reactie.
 

Previous